Icone de tractament ecològic

CARN ECOLÒGICA DE LA CERDANYA

El nostre ramat viu i pastura en un entorn i en un paisatge immillorable, als peus de la Serra del Cadí. Seguint la tradició i el coneixement ancestral d’una família de muntanya, dels Pirineus, Ecopyrene ofereix carn ecològica, directa del pagès al consumidor, garantint un producte saludable, autèntic i d’excel·lent qualitat.

Icona explotació familiar tradicional

EMPRESA FAMILIAR TRADICIONAL

Ubicada a la Cerdanya, a Montellà de Cadí, l’explotació Cal Calsot està formada per diferents prats de pastura i una granja integrada al paisatge. El maneig del bestiar es continua fent com fa molts anys. A l’estiu les vaques pasturen als prats del voltant del poble i a l’estiu aprofiten les pastures fresques del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

icona valors culturals i naturals

VALORS CULTURALS I NATURALS

L’entorn i el paisatge on desenvolupa l’activitat Ecopyrene té uns valors culturals i naturals incalculables, i la pagesia és una peça clau d’aquest mosaïc. S’emmarca entre dues valls idíl·liques, la de Bastanistila de Ridolaina, valls cristal·lines que descendeixen dels peus de la Serra del Cadí.

icona benestar animal

BENESTAR ANIMAL

El nostre ramat coneix els secrets més ben guardats d’aquests paratges. Diferents generacions de vaques de l’explotació han recorregut aquestes pastures, camins històrics, corriols, colls, boscos, corrals i les fonts d’aigües pures més ben amagades, avui dia, territori del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Icona sostenibilitat

MEDI AMBIENT

L’activitat és desenvolupada en equilibri amb el medi i ajuda a mantenir i a conservar una cultura de muntanya lligada al bestiar i als aprofitaments de les pastures d’alta muntanya.