Condicions de venta

Com comprar?

A través de la web podreu escollir els productes que més us agradin de tota la selecció que tenim, tria les peces que més et convinguin. Un cop tingueu el cistell complert, el següent pas si no esteu registrats, és omplir el formulari i posar l’adreça d’enviament. Més endavant podreu fer el pagament amb targeta. Un cop fet això rebreu un mail de confirmació. Si desitjeu saber el recorregut del vostre enviament poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Enviaments

L’enviament és GRATUÏT per a totes les comandes superiors a 120€ (iva inclòs), tota la resta tindran un cost en funció del seu pes, a tot el Principat. Tots els enviaments es faran en un termini inferior a 48/ 72 hores des del moment de la confirmació de comanda. No es faran enviaments en caps de setmana ni festius. Tots els enviaments es faran a través de la nostra agència de transport INTEGRA2 amb transport refrigerat i mantenint la cadena de fred entre 0º i 4º per que rebeu la vostra comanda en perfectes condicions.

Pagament

El pagament és amb targeta, via passarel-la segura de Caixa Bank.

Preus/ Pes

Tots els preus tenen ja aplicat el % d’IVA corresponent en cada cas. Els pesos de les peces s’expressen en grams i entenem pugui existir un percentatge superior al pes indicat (entre un 10 o 20), per exemple: 400 grams podrien ser 410 grams.

Gestió d’incidències

El client només podrà reclamar en els següents casos: que el paquet estigui completament trencat i que això afecti la qualitat de la carn (en aquest cas s’haurà de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albarà d’entrega). Que els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta, que el producte estigui en mal estat.

Per a qualsevol altre dubte o consulta poden enviar un mail a info@ecopyrene.com indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres per solucionar l’incidència.